lima

Uw gastvrouw

Ik ben Lina en ik ben uw gastvrouw. Sinds november 2016 ben ik eigenaresse van Salon MOOD waar ik u graag van harte welkom heet. Ik heb een zorgzaam en gastvrij karakter en ik vind het belangrijk om een ander een goed gevoel te geven. Ik ben bevlogen in mijn vak als haarstylist! Het geeft mij energie om iets extra's voor u te kunnen doen en iemand persoonlijke aandacht te geven.

Persoonlijke benadering

Wat betekent de persoonlijke aandacht die u van mij kunt verwachten? Elke klant krijgt zijn eigen individuele behandeling. Bij binnenkomst kunnen wij bij de open haard onder genot van een drankje of wijntje uw persoonlijke wensen bespreken. In dit gesprek zal ik goed doorvragen naar wat u belangrijk vindt en met welk goed gevoel u bij mij de deur uit wilt lopen. Mijn behandelingen zijn divers en bestaan sowieso uit een heerlijke hoofdmassage. Dit alles vindt plaats in een prachtige huiselijke omgeving waarin cobra-art sfeer u geweldig mooie indrukken zullen geven.

20161130_162941
20161130_1632941

Ervaren haarstylist

Ik heb veel ervaring in het werk als haarstylist. Ik heb diverse projecten gedaan bij internationale en nationale fashion shows waaronder Miljoenenjacht, I can make you a supermodel en Bjorn Borg.

Mijn persoonlijke aandacht en mijn ervaringen zullen er toe bijdragen dat u zich snel thuis zult voelen bij Salon MOOD en dat u het gevoel krijgt dat u in de watten wordt gelegd.

Unieke klant focus en vriendelijke omgeving   Maak een afspraak »

mounir

Salon MOOD  geeft elke klant zijn eigen individuele behandeling

Contact en adresgegevens
Salon MOOD - Havenstraat 107

1211 KJ HILVERSUM
035 631 28 25 

info@salonmood.nl

Webdesign: www.visualy.nl